DMS Gouda


ZAC 2

2012

ZAC 25 mei Drukken weken zo na al een druk weekend op Groningne was het nu weer tijd voor de ZAC . Aangezien ik de eerste niet kon was die mijn eerste. De kwalies gingen goed maar ook nu blijf ik wat last hebben met de finales. Er zat niet meer dan plek 4 in . Nu op naar de 12 uren .

12 uren van Gouda

12 uren 8 juni En ja het was weer tijd voor een heerlijke race de 12 uren van Gouda. We hadden onder Team ARA met Ad Arendts Rob van Ieperen en Alex Everling de Infinity IF 14 ingezet in de Toerwagen Klasse. Helaas maar 4 teams 2 in elke klasse . Maar de weerstvoorspellingen waren redelijk al was er in de avond wel regen voorspeelt.

De kwalificatie ging goed en we starten op de derde plek. We gingen lekker van start en wisten snel de leiding te pakken . We wiselden dit regelmatig af met de ander toerwagen team de Kromme Velg. Na een uur kregen wat wat banden problemen en vielen wat terug. Dit kwamen we goed te boven maar bleven tegen een achterstand aankijken.

Om 7 uur kwam de regen en ook de problemen . We kregen electronische problemen en dit kosten flink wat tijd om op te lossen . Wat ons eigelijk kansloos maakten voor de eindoverwining we deden nog ons best maar konden het niet meer dichtrijden We wisten we nog wel plek 2 in de einduitslag te halen. Volgend jaar zijn we er weer :-) Uw racende reporter Alex Everling