DMS Gouda


NK 5 RACO2000 Utrecht Gouda


2021
2017

De vijfde NK was in Utrecht op 15-10 t/m 17-10 De weersvoorspellingen waren goed en de stand van het kampioenschap was nog volop open. Alleen plek 1 was al beslist in het voordeel van Gert-jan van Schaik maar de plekken 2,3,4 waren heel dicht bij elkaar ik ging als tweede in de tussenstand naar deze wedstrijd gevold door Stanley Bauer en Chef Rijks. De vrijdag besloten te besteden aan motoren koppelingen en afstellingen. We konden om 13:30 de baan op toen hij droog was en begonnen met de Raptor die wat problemen had gehad ik Rucphen . Gelukkig bleken de problemen niet in de motor te zitten maar in de versnellingsbak. Ook de Mito die voor deze race op de planning stond deed het goed. De afstelling van Rucphen voldeed niet helemaal en we hadden van Jesse een setup die bijna perfect voor ons was. Dit gaf ons goede moed voor de race maar eerst zaterdag de wagen nog beter krijgen.
2021
Dat goed krijgen bestond vooral aan het vervangen van onderdelen die ik stuk maakten ☹ Ik was iets te veel aan het pushen en maakten te veel fouten die flink wat schade gaven. Maar ja wel mijn limits gevonden (dacht ik) .Na toch een productieve zaterdag gingen we met een goed afgestelde auto Naar de zondag.
2021
De zondag daar word alles beslist. De eerste heat ging eigenlijk gewoon goed en wist ik gelijk een goede tijd neer te zetten. Net achter Peter. De tweede ging er een tandwiel stuk in de warming up en de spare bleek het eenrichtingslager stuk van te zijn ☹ geen verbetering dus. Ook bleek de Raptor zijn voorlagen gesloopt te hebben en moesten we over naar de Mito. Gelukkig was die goed en op naar heat 3 deze ging goed en was me goed aan het verbeteren tot de stuurhevel eraf vloog en ik de muur in ging. Weer sleutelen dus ☹ Maar ja wel in de finale op plek 7 . Peter stond op plek 5 . De start ging goed tot de tweede bocht en ik omgetikt werd en gelijk schade aan mijn body had. Ruud wist dit tijdens de eerste pitstop redelijk te maken al moest er bij de tweede ook nog wat gebeuren. Inmiddels waren Chef en Stanley uitgevallen en was ik weer langzaam aan het opklimmen tot ik een foutje maakten en er af vloog en uitviel met een kapotte achterwiel ophanging. Peter bleef wel rijden en wist derde te worden.
2021
2021
Dit betekende wel dat ik officieuze tweede werd in de Nomac Cup even afwachten op de officiële bevestiging. ## De officiële uitslag gaf ons team nog een verrasing dat Peter van Marion op plek 3 geindigd is goed seizoen dus voor DMS Racing. ##
2021
Zo dit was seizoen 2021 Alle vrijwilligers van de RACO bedankt en Ruud , Peter , Pieter , Jesse , Tjibbe en Joey voor hun ondersteuning gedurende het jaar..
Uw Racende Reporter Alex Everling