DMS Gouda


NK 6 en NK 7

NK 6 Gouda MBC de Sluis 7 t/m 9 september 2018 en NK 7 Rucphen MAC de Baanbrekers 28 Sept t/m 1 okt
2017
2017
NK 6 Gouda MBC de Sluis 7 t/m 9 september 2018 en NK 7 Rucphen MAC de Baanbrekers 28 Sept t/m 1 okt De ene laatste NK was op ons eigen circuit in Gouda Het trainen ging goed en we hadden een goed gevoel voor de race. De kwalie`s leverde met plek 3 op. Tijdens de finale ging het goed en was in gevecht om een podium plek. Helaas verloor ik mijn bodyclips bij een aanrijding en vloog een paar ronden later mijn body los waardoor ik een hoop tijd verloor. Dit gebeurde me zelfs nog eens waardoor ik terug zakten naar plek 6 . Helaas maar dit gebeurt wel eens. Toen het weekend van 30 september race 7 van het NK de laatste van 2018. We hadden nog wat nieuwe onderdelen binnen gekregen waaronder een diffuser .
2017
Dit alles mocht niet helpen naar een redelijke kwalificatie wat me plek 6 opleverden ging het bij de finale al in ronde 1 fout . Ik had een goede start en wist een paar plekken te pakken maar raakten iemand van achter op het rechte eind en vloog de lucht in. Bij het neerkomen verschoof mijn stuurhevel. De wagen werd snel terug gebracht en wisten we een nood reparatie te doen en kon ik weer rijden wel met aardige achterstand. Helaas werd ik bij het inhalen van iemand geraakt op mijn achterkant en vloog ik het hek in waar mijn bumper bij versplinterde en ik niet meer kon door rijden.
2017
Helaas uitval dus. Ik wil de vrijwilligers van Gouda en Rucphen nog bedanken voor de gezellige wedstrijden . Verder wil ik Joey Robin en Pieter bedanken voor hun ondersteuning dit jaar en natuurlijk Ruud en Sonja voor hun hulp en sleutelen. Uw racende reporter Alex Everling
2017

Uw racende reporter Alex Everling