DMS Gouda


NK 2018 Race 3 Heemstede

NK 2018 2018 race 3 MACH
2017
De derde NK voor 2018 was in Heemstede bij de MACH . Zaterdag op de training was het wat frisjes en werden we nog verrast door wat regen. Door zondag was prachtig en heet.
2017
Pitmaat van deze race was mijn vrouw Sonja. De training ging niet slecht en de keuze viel op het WK chassis met motor 2. Dit chassis voelde erg stabiel aan en motor 2 liep perfect. Na de training naar huis en sleutelen in de werkplaats. Zondagochtend weer vroeg op en weer naar Heemstede. Het weer was prachtig en het zou een goede dag worden. Kwalie 1 ging goed en wist ik me naar plek 5 te rijden. Kwalie 2 maakten ik te veel fouten en viel terug naar plek 7. Gelukkig ging het in kwali 3 perefect en wist ik een vierde tijd neer te zetten.
2017
De mascotte kwan ons nog succes wensen.
Op naar de A-fianle dus. Ook Peter ging goed en die wist naar plek 7 te rijden. Nu hadden we gelijk een uitdaging maar Tjibbe schoot ter hulp. Voor Son was het extra spannend het was haar eerste keer dat ze op de grid moest staan en mijn wagen tanken. De start ging niet helemaal zoals ik gewenst had en kon ik van achteraan beginnen. Dit ging goed todat ik me verremde en in de achterkant Ad vloog . Dit leverde me een onverwachte pitsstop op om mijn body weer goed te doen (Chef nog bedankt voor je hulp). En toen weer verder . Dit ging eigenlijk gewoon goed en naar 20 min reed ik op plek 2 en wist deze tot het einde vast te houden . Jeeehhhh podium dus. Stanley werd eerste en Ad derde. Helaas viel Peter met motorproblemen uit.
2017
2017
2017
Volgende NK is 31-06/1-07 in Utrecht maar eerst 10-6 de TC in Heemstede
Alle vrijwillgers van Mach bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige wedstrijd. Fam Sorber en RC World voor hun ondersteuning.Tjibbe Keller en Petyer van Marion ook bedankt. En natuurlijk mijn vrouw Sonja.
Uw racende reporter Alex Everling