DMS Gouda


NK 2018 Race 1 Groningen

2018 NK 1 Real 80
2017
De eerste NK voor 2018 was in Groningen bij Real`80 . Mijn vrouw Sonja ging me dit weekend helpen zo we gingen vrijdagochtend met de caravan naar Groningen. Na aankomst en neerzetten van de caravan werd het tijd om de nieuwe motoren in te rijden. Dit is een saai maar noodzakelijk klusje . En heeft als voordeel dat je gelijk de baan weer leert kennen
2017
Vrijdag de eerste motor gedaan en Zaterdag de tweede . De zaterdagmiddag had ik dus voor een afstelling te zoeken en die had ik redelijk snel gevonden. Na het nodige schoonmaken zijn we met Peter en Rene wezen eten.Tijdens de middag hadden we ook nog bezoek :-)
2017
Zondag racedag pfff de heat gingen niet echt goed en ik moest in de B rijden. Peter deed het beter en stond in de A
2017
Ik moest van plek 4 starten maar wist al snel de kop over te pakken en een ruime voorsprong te pakken. Helaas moest ik me langs diversen achterblijvers wringen (beetje als Max Verstappen) en bij zo een inhaalactie ging mijn voor stuurblok stuk en viel ik uit.
2017
Peter had ook de snelheid er goed in maar bij de opwarming ging zijn achtersnaar stuk en begon hij pas na 5 minuten de finale . En of hij nog niet genoeg problemen had gehad ging zijn achterschokbreker ook nog stuk . Die er afgehaald en kon hij toch nog op plek 7 eindigen.
Alle vrijwillgers van Real 80 bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige wedstrijd. Speciale dank naar de Fam Sorber de volgende NK is die op 12 en 13 mei in Apeldoorn De volgende race is echter de eerste CW bij MBC de Sluis op 15-4 in Gouda

Een voordeel van de maandag vrij te zijn n aar een nk is dat je wagens dan al weer schoon zijn .
2017 Uw racende reporter Alex Everling