DMS Gouda


2017 NK 6

2017 NK 6 MRG te Genk.
2017
De zesde NK was in Genk bij MRG altijd leuk daar. Dit jaar zat het w eer ,weer lekker mee . Drie droge dagen met veel zon De vrijdag hebben we gebruikt om de derde WK motor in te rijden. Dit ging voorspoedig en hebben ook motor 1 verder ingereden. De zaterdag gingen we aan de slag met de wedstrijdwagen en wedstrijdmotor maar we kregen het niet echt voor elkaar op alles perfect te krijgen. We wisten tot een redelijke afstelling te komen. Bij het schoon maken kwamen we nog wat dingen tegen in de auto die we veranderd hebben .
2017
TDe zondag begon moeizaam maar de auto was beter dan zaterdag. Na voor heat 2 nog de vering te hebben aangepast had ik een goed rijdende auto voor de b-finale. Peter had het beter voor elkaar en wist zich rechtstreeks in de a finale te rijden. De b-finale begon goed en reed ik al snel op de tweede plek. We hadden beslist halve weg alleen de voor banden om te wissen van links naar rechts en visa versa. Helaas ging vlak daarna de auto stuk door een kapot versnellingsbak lager. Helaas uitval dus. Peter in de a had ook geen geluk in de opwarming ging zijn achtersnaar stuk . Na een snelle reparatie kon hij wel meerijden alleen met 4.5 minuten achterstand. Het seizoen zit niet mee voor ons.
2017
Nu klaar maken voor het WK dat 12 september begint. Alle vrijwilligers van Genk bedankt. Uw racende reporter Alex Everling