DMS Gouda


2017 NK 1

2017 NK 1 AMCA Apeldoorn.
2017 2017
NK 1 8 en 9 april 2017 Zo het was eindelijk weer zo ver op Zaterdag ginegn we richting Apeldoorn voor de eerste NK . Dit jaar in de Nomac klasse.
We rijden dit jaar met Di Pino motoren op een shepherd chassis en brandstof van Orcan. De zaterdag training ging moeizaan en we kregen de koppelingen niet goed van de motoren. Nadat we er 1 stabiel hadden zijn we de nieuwe Shepherd gaan testen maar kwamen al snel tot conclusie dat we met de 2016 versie de race zouden doen. De 2017 auto is nog niet helmaal klaar :-). Op zondag bleef de koppelingsproblemen ons achtervolgen. In alle drie de kwalies bleef de koppeling niet goed zijn werk doen. Dit leverde ons een zesde plek in de c-finale op . Dat was niet best. Peter deed het beter en stond onder nummer 4 in de B. Bij de start in de c-fianle voelden we al dat de koppleing nog steeds niet goed was maar wel stabiel. Er was dus mee te rijden maar had maar ongeveer 50% van me vermogen. Behelpen dus. Door strak en netjes te blijven rijden klommen we naar d eeerste plek in deze finale tot de achtersnaar brak en we uitvielen. Helaas slecht resultaat dus voor ons. Peter viel de de B ook uit met een platte uitlaat.
2017
Snel vergeten dit weekend. De volgende NK is op 5 - 7 mei in Utrecht. Maar eerst gaan we 16 aprilde tweede CW in Gouda rijden. Tot dan Uw racende reporter Alex Everling Alle vrijwillgers van AMCA bedankt voor jullie inzet.